South Park videoslot

Den bästa spelautomatet någonsin är enligt mig South Park. Ingenting kommer nära. Det är kanske för att jag uppskattar serien så mycket som jag gillar South Parks spelautomat. Egentligen har spelutvecklaren, som råkar vara Net Entertainment i det här fallet, inte gjort så mycket ”eget” jobb. Man har tagit alla karaktärer och allt som du kan tänka dig från serien och sytt ihop en spelautomat helt enkelt. Eller helt enkelt är det naturligtvis inte. Det är mycket avancerad teknik som ska till för att bygga en spelautomat med allt vad det innebär. Men jag menar bara att man inte gjort så mycket originellt designarbete eller ljudarbete.

South Park är ett bonusspel

South Park är ett spel som kretsar kring bonusar. Man har stora bonusspel, och små bonusspel. Det finns ett stort bonusspel för varje huvudkaraktär. Ett för Cartman, ett för Kenny, ett för Stan och ett för Kyle. Av dessa är Kennys bonusspel roligast. Där går man ett gatlopp och ska försöka klara sig från att dö innan man når en storvinst som väntar på en vid slutet av gatloppet. De andra stora bonusspelen är också roliga, men inte lika kul enligt mig.De små bonusspelen som jag kallar det är när man får en serie wilds på spelplanen på lite olika sätt. Mr Hankey kan dyka upp och ge spelaren lite wilds och därmed en bättre chans att vinna. Terrance and Philip kan också dyka upp och skapa lite wilds. En fet version av Cartman kan även han dyka upp och göra spelplanen till ett minfält av wilds. Det är alltså mycket som Net Entertainment har proppat in i South Park och man har gjort det mycket bra.Jag har egentligen ingenting att hacka på vad gäller South Park video slot. Men jag kan säga att uppföljaren som heter South Park: Reel Chaos inte var lika kul. Men det spelar ingen större roll för mig. Jag har inte tröttnat på South Park slot på långa vägar.